Friday, 21 June 2013

Cheesecake

Per fi, final de curs! Llevar-se al matí i dir: "I avui, què puc fer?". Per desgracia quan tens temps lliure totes aquelles coses que havies pensat fer per ocupar les hores, no ocupen prou temps :(
Per sort les meves compis de cocinitas, Gabriela i Lorena, sempre saben com entretenir-se, i per acabar el curs amb èxit ens hem aventurat a fer un cheesecake! El meu pastís preferit!

Por fin, final de curso! Levantarse por la mañana y decir: "¿Y hoy, qué puedo hacer?". Por desgracia cuando tienes tiempo libre todas esas cosas que habías pensado hacer para ocupar las horas, no ocupan suficiente tiempo :( 
Por suerte mis compis de cocinitas, Gabriela y Lorena, siempre saben como entretenerse, y para terminar el curso con éxito nos aventuramos a hacer un cheesecake! Mi pastel favorito!


La recepta per la que vam optar després de considerar-ne varies, va ser per la de Alma de Objetivo Cupcake, i vam seguir les indicacions del programa Cupcake Maniacs (adjuntat link)

La receta por la que optamos después de considerar varias, fue la de Alma de Objetivo Cupcake, y seguimos las indicaciones de su programa Cupcake Maniacs (adjunto link)


No obstant vam fer unes petites variacions amb les quantitats i els temps. El nostre motlle desmontable era d'aproximadament 25cm mentre el que ella recomana fa 18cm, així que vam afegir uns 25-30 grams (aproximadament 1/4) a cada un dels ingredients. En quant a la cocció, vam fer els primers 10 minuts a 180º i la hora a 120º, però no se'ns va coure prou amb el que vam optar per fer 20 minuts més a 140º (tot i que pot tenir a veure amb el forn de cadascú). 

No obstante hicimos unas pequeñas variaciones con las cantidades y los tiempos. Nuestro molde desmontable era de aproximadamente 25cm mientras el que ella recomienda mide unos 18cm, así que añadimos unos 25-30 gramos (aproximadamente 1/4) a cada uno de los ingredientes. En cuanto a la cocción, hicimos los primeros 10 minutos a 180º y la hora a 120º, pero no se coció lo suficiente por lo que optamos por añadir 20 minutos más a 140º (aunque puede que tenga que ver con el horno de cada uno)
El resultat va ser el que el tutorial indica: el centre ha de ser tovet quan remenem el motlle i poc a poc va baixant i desengaxant-se sol de les parets del motlle (previament untades de mantega). Per sobre el vam cobrir amb melmelada de fruites del bosc però realment la varietat és amplia segons gustos! La seva alçada entre els 5-8cm i la consistencia perfecta, sobretot després de posar-lo una estona a la nevera! Una culminació de cocinitas perfecte! Próxima parada: macarons! 

El resultado fue el que el tutorial indica: el centro tenía que estar tierno cuando meneábamos el molde y poco a poco va bajando la altura y desenganchándose del molde por si solo (previamente lo habíamos untado de mantequilla). Por encima lo cubrimos con mermelada de frutas del bosque pero realmente la variedad es amplia según los gustos! La altura entre 5-8cm y la consistencia perfecta, sobretodo después de tenerlo un rato en la nevera! Una culminación de cocinitas perfecta! Próxima parada: macarons!
1 comment:

  1. Iiieeeaaahhh ja el vull feer quan quedem? Jo just avui ja sooc lliure del toot!! Esta rico?? Pq te una piintaa ;***

    ReplyDelete