Tuesday 20 August 2013

I am Bridget Jones

Tenir l'Agost lliure es sinónim de deborar llibres, i deborar llibres és sinónim d'arruinar-te... Però ah! si t'agrada llegir en anglés, vols gastarte pocs dinerons i no t'importa adquirir llibres de segona mà, la teva web es Play.com. En ella pots trobar tot d'articles (Llibres, CD, DVD...) nous o de segona mà, a bons preus i el que és més important: les despeses per enviar-te el producte son GRATIS sense mínim de compra! Les meves últimes adquisicions són Bridget Jones's Diary i Bridget Jones's Diary: The Edge of Reason.

Tener el Agosto libre es sinónimo de deborar libros, y deborar libros es sinónimo de ruina... Pero ah! Si te gusta leer en inglés, quieres gastarte poco dinero y no te importa adquirir libros de segunda mano, tu web es Play.com. En ella puedes encontrar artículos varios (Libros, CD, DVD...) nuevos o de segunda mano, a buen precio y lo que es más importante: los gastos de envío son GRATIS sin mínimo de compra! Mis últimas adquisiciones son Bridget Jones's Diary y Bridget Jones's Diary: The Edge of Reason. 


I què puc dir d'aquesta obra de Helen Fielding... només que Jo també soc Bridget Jones. Una obsessió per treure't uns kilets de sobre que venen i van sense saber com, prometen-te que deixaràs els vicis poc sans, que milloraràs la teva vida sentimental i intentaràs ser una mica més normal: així és la protagonista, així soc jo i així som moltes. A través del format del diari (un diari que jo seria incapaç de seguir) vivim un any de la vida de Bridget Jones i ens entrevanquem amb ella, somiem despertes i ens n'enriem de les seves desafortunades situacions. Pero el fet pel que estimo i reconec ser una Bridget Jones es perquè fins i tot per una persona tan i tan humana i comú, també existeix un Mr. Darcy. Sí, Mr. Darcy, el mateix que tornava boja a Elizabeth Bennett a Pride and Prejudice, encara que en aquest cas no és Fitzwilliam Darcy sino Mark Darcy; i es que per a totes les somiatruites que creiem que el nostre príncep blau no pot ser menys que aquest admirable i sexy personatge del segle XVIII, viure l'història de la malaventurada Bridget i que tingui un final feliç es com un ilusori bri d'aire fresc. 

Y que puedo decir de esta obra de Helen Fielding... sólo que Yo también soy Bridget Jones. Una obsesión por quitarte de encima unos kilos de más que vienen y van sin saber cómo, prometiéndote que dejarás los vicios poco sanos, que mejorarás tu vida sentimental y intentarás ser un poco más normal: así es la protagonista, así soy yo y así somos muchas. A través del formato del diario (un diario que yo sería incapaz de seguir) vivimos un año de la vida de Bridget Jones y tropezamos con ella, soñamos despiertas y nos reímos de sus desafortunadas situaciones. Pero el hecho por el que amo y reconozco ser una Brigdet Jones es porque hasta para una persona tan y tan humana y común, también existe un Mr. Darcy. Sí, Mr. Darcy, el mismo que volvía loca a Elizabeth Bennett en Pride and Prejudice, aunque en este caso no es Fitzwilliam Darcy sino Mark Darcy; y es que para todas las soñadoras que creemos que nuestro príncipe azul no puede ser menos que este admirable y sexy personaje del siglo XVIII, vivir la historia de la poco afortunada Bridget, y que tenga un final feliz, es como un ilusorio halo de aire fresco.




I no sigueu d'aquelles que digueu: "Ja he vist la peli, no necessito el llibre". ERROR! El llibre es força/bastant més diferent que el film, i no te cap desperdici! 

Y no seais de esas que dicen: "Ya he visto la peli, no necesito el libro". ERROR! El libro es bastante diferente al film, y no tiene desperdicio alguno!


No comments:

Post a Comment