Monday, 5 August 2013

Summer Nights

Hola de nou des de la preciosa Costa Brava, des de casa! 
Després d'un mes increïble a Rotterdam, bici amunt i bici avall, recorrent mitja Holanda i disfrutant de la gent que m'acompanyaba, torno per gaudir del solet i esperar que per fi, en el meu estiu lliure, em posi moreneta de debó. Qui diu que al poble no hi ha res a fer es perquè no hi estiueja, i es que la Costa Brava s'omple d'Holandesos de camping i de pijos estupendos de la capital, les nits tenen vida i a nosaltres ens toca sortir de festa. 

Hola de nuevo desde la preciosa Costa Brava, desde casa!
Después de un mes increíble en Rotterdam, bici arriba y bici abajo, recorriendo media Holanda y disfrutando de la gente que me acompañaba, vuelvo a disfrutar del sol y esperar que por fin, en mi verano libre, me ponga morenita de verdad. Quien dijo que en el pueblo no hay nada que hacer es porque no veranea en ellos, y es que la Costa Brava se llena de Holandeses de camping y de pijos estupendo de la capital, las noches tienen vida y a nosotros nos toca salir de fiesta.


Per aquest motiu us proposo 3 vestits de festa d'estil diferent i en contra del que s'espera de l'estiu, de tonalitats fosques, ja que sense proposar-nos tres de nosaltres vam optar per tons foscos en els nostres vestits: Anna (http://bruguidiolect.blogspot.com.es) va optar per un negre total, Ari (http://designandetails.blogspot.com.es) per un blau fosc d'encaix, i jo per un mix entre cos negre i faldilla de colors. Aqui van les meves alternatives! 

Por este motivo os propongo 3 vestidos de fiesta de estilos diferentes y en contra de lo que se espera en verano, de colores oscuros, ya que sin proponernoslo tres de nosotras optamos por tonalidades oscuras en nuestros vestidos: Anna (http://bruguidiolect.blogspot.com.es) optó por negro total, Ari (http://designandetails.blogspot.com.es) por un azul oscuro de encaje, y yo por un mix entre cuerpo negro y falda de colores. Aquí van mis alternativas!


Vestit TFCN (Asos web), la meva opció, una versió mes glamurosa del meu vestit
Vestido TFCN (Asos web), mi opción, una versión más glamurosa de mi vestido

57'70 €


Vestit amb crochet negre de ASOS, un little black dress de toc estiuenc
Vestido con crochet negro de ASOS, un little black dress de toque estival

48'70 €


Vestit Love de to marró fosc amb faldilla Jacquard i escot de "pico"
Vestido Love de tono marrón oscuro con falda Jacquard y escote en pico

43'60 €

Espero que us agradin, i a seguir de festa i aprofitant l'estiu!
Espero que os gusten, y a seguir de fiesta y aprovechando el verano!


No comments:

Post a Comment